Postcode zoeken Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer hoort bij de gemeente Steenbergen, gelegen in Noord-Brabant. Het kengetal is 0167. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 23477. De hoofd-postcode van Nieuw-Vossemeer is 4681. Met onze zoekmachine zoek je moeiteloos iedere postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je bruikbare informatie die te maken hebben met Nieuw-Vossemeer. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (4681), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn FP of NW. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg ontrafel je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Denk aan van den Broek woonachtig in Steenbergen. Of check het adres van Tamoil of een Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Bedrijfsarts.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Steenbergen
Gemeente website http://www.steenbergen.nl/
Netnummer Nieuw-Vossemeer 0167 (+31167)
Aantal inwoners in de gemeente 23477
Postcode Nieuw-Vossemeer (gemeente) 4681
Populaire wijken Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer
Plaatsen in de buurt postcode-sint-philipsland, adres-heijningen, omgeving-dinteloord, postcode-dinteloord, regio-lepelstraat en halsteren.

Alle postcodes in Nieuw-Vossemeer

Wat is de postcode in Nieuw-Vossemeer? De database toont de volgende postcode(s): 4681. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de informatie welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Nieuw-Vossemeer?
Het netnummer van Nieuw-Vossemeer is 0167. Dit regionummer moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0167 (+31167).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Steenbergen. Het speuren naar postcode bij een adres in Nieuw-Vossemeer is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt moet je longitude 51.583344481669 (en) latitude 4.2441718743923 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Nieuw-Vossemeer
In en rondom Steenbergen wonen inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan onze zoekmachine ontdekken of er een huisnummer in Nieuw-Vossemeer naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Nieuw-Vossemeer?
Om en nabij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Je kunt denken aan o.a. Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.