Postcode zoeken Dinteloord

Dinteloord vinden we terug in de gemeente Steenbergen, rondom de streek Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 0167. Het aantal inwoners bedraagt 23477. De 4-letterpostcode van Dinteloord is 4670. Op zoekpostcodes.nl vind je moeiteloos elke postcode. Begin met een adres en/of naam. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hierna tref je handige info die gerelateerd zijn aan Dinteloord. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (4670), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn ZF of wellicht ZM. Vergeet niet het straatnummer. Op die manier achterhaal je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: maak je zoekopdracht nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn van de Velden uit de gemeente Steenbergen. Op zoek een Vakantieexperts en een Oefentherapeut Mensendieck of Software ontwikkelaar.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Steenbergen
Website Gemeente http://www.steenbergen.nl/
Netnummer Dinteloord 0167 (+31167)
Aantal inwoners in de gemeente 23477
Postcode Dinteloord (gemeente) 4670, 4671
Buurten en wijken Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer
Nabij gelegen plaatsen postcode-lepelstraat, adres-halsteren, omgeving-de-heen, postcode-de-heen, regio-putte en ossendrecht.

Alle postcodes in Dinteloord

Wat is de postcode in Dinteloord? De database toont de volgende postcode(s): 4670, 4671. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Vergeet niet: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Dinteloord?
Het netnummer van Dinteloord is 0167. Deze nummercombinatie moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0167 (+31167).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Steenbergen. Het vinden van postcode bij een adres in Dinteloord is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 51.613889356608 & latitude 4.3695569336352 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Dinteloord
In de omgeving van Steenbergen verblijven inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Toevallig kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Dinteloord past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Dinteloord?
Vlakbij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.