Postcode zoeken Sint Philipsland

Sint Philipsland maakt onderdeel uit van de gemeente Tholen, en ligt in de provincie Zeeland. Het netnummer van deze plaats is 0167. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25421. De eerste postcode van Sint Philipsland is 4675. Met onze zoekmachine achterhaal je moeiteloos de postcode in kwestie. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je belangrijke info over Sint Philipsland. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (4675), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn ZB of wellicht AY. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Op deze wijze tref je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Check: maar een zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Bijv. de Jong die woont in Tholen. Of winkels als Primera en een Stuurman binnenvaart of Scanning consultant.

Provincie Zeeland
Gemeente Tholen
Online portaal gemeente http://www.tholen.nl/
Netnummer Sint Philipsland 0167 (+31167)
Inwonertal gemeente 25421
Postcode Sint Philipsland (gemeente) 4675
Buurten en wijken Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Dorpen en steden in de buurt postcode-heijningen, adres-dinteloord, omgeving-lepelstraat, postcode-lepelstraat, regio-halsteren en de-heen.

Alle postcodes in Sint Philipsland

Nieuwsgierig naar een postcode in Sint Philipsland? De database toont de volgende postcode(s): 4675. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de informatie welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Zeeland.

Is er ook een netnummer in Sint Philipsland?
Het netnummer van Sint Philipsland is 0167. Dit specifieke kengetal moet men toepassen om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0167 (+31167).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Tholen. Het speuren naar postcode bij een adres in Sint Philipsland is eenvoudig. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 51.630877899676 plus latitude 4.1284791767997 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Sint Philipsland
In en rondom Tholen verblijven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Sint Philipsland hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Sint Philipsland?
Dichtbij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.