Postcode zoeken Heijningen

Heijningen hoort bij de gemeente Moerdijk, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0168. Het aantal inwoners bedraagt 36762. De hoofd-postcode van Heijningen is 4671. Met onze zoekmachine ontdek je eenvoudig elke postcode. Begin met een adres en/of naam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop bekijk je nuttige data die betrekking hebben op Heijningen. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (4671), en completeer dit met de letters. Denk aan RC of juist FB. Vergeet niet het straatnummer. Op deze wijze tref je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Dit kan zijn van Wijk uit de gemeente Moerdijk. Of vind een Primark en een Stralingsdeskundige of Mediator.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Moerdijk
Online portaal gemeente http://www.moerdijk.nl/
Netnummer Heijningen 0168 (+31168)
Inwoners (gemeente) 36762
Postcode Heijningen (gemeente) 4671, 4794
Populaire wijken Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-dinteloord, adres-lepelstraat, omgeving-halsteren, postcode-halsteren, regio-de-heen en putte.

Alle postcodes in Heijningen

Wil jij weten wat de postcode is van Heijningen? De database toont de volgende postcode(s): 4671, 4794. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Onthoud: de gegevens die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Brabant.

Wat is het netnummer van Heijningen?
Het netnummer van Heijningen is 0168. Dit regionummer moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0168 (+31168).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Moerdijk. Het speuren naar postcode bij een adres in Heijningen is makkelijk. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun jij longitude 51.650288250804 (en) latitude 4.4128480777208 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Heijningen
In de regio Moerdijk wonen bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Heijningen past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Heijningen?
Vlakbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk.