Postcode zoeken Poortvliet

Poortvliet maakt onderdeel uit van de gemeente Tholen, rondom de streek Zeeland. Het kengetal is 0166. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25421. De hoofd-postcode van Poortvliet is 4693. Op deze pagina ontdek je moeiteloos elke postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina lees je praktische informatie over de plaats Poortvliet. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (4693), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld ZR of juist PO. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Op die manier achterhaal je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: zoek nog specifieker en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld Verhoeven woonachtig in Tholen. Of bedrijven als DA of bijv. een Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Liefdadigheidsorganisatie.

Provincie Zeeland
Gemeente Tholen
Website Gemeente http://www.tholen.nl/
Netnummer Poortvliet 0166 (+31166)
Aantal inwoners in de gemeente 25421
Postcode Poortvliet (gemeente) 4693
Wijken & buurten Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Omliggende plaatsen postcode-nieuw-vossemeer, adres-sint-philipsland, omgeving-heijningen, postcode-heijningen, regio-dinteloord en lepelstraat.

Alle postcodes in Poortvliet

Wat is de postcode in Poortvliet? De database toont de volgende postcode(s): 4693. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de data die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Zeeland.

Wat is het netnummer van Poortvliet?
Het netnummer van Poortvliet is 0166. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0166 (+31166).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Tholen. Het checken van postcode bij een adres in Poortvliet kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun jij longitude 51.555859533949 & latitude 4.1334589399352 aanwenden.

Kun jij omgekeerd zoeken in Poortvliet
In de streek Tholen leven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Eventueel kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Poortvliet hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Poortvliet?
Naast deze regio zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.