Postcode zoeken Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk hoort bij de gemeente Tholen, rondom de streek Zeeland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0166. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25421. De 4-letterpostcode van Sint-Maartensdijk is 4695. Via onze postcode zoeker vind je eenvoudig elke postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hieronder vind je praktische informatie over de plaats Sint-Maartensdijk. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (4695), en maak dit af met de corresponderende letters. Bijvoorbeeld XZ of mogelijk RN. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier tref je gemakkelijk een adres bij een postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. Willems uit de gemeente Tholen. Of bedrijven als Esso of bijv. een Evenementenbeveiliger of Gerechtsdeurwaarder.

Provincie Zeeland
Gemeente Tholen
Informatie website gemeente http://www.tholen.nl/
Netnummer Sint-Maartensdijk 0166 (+31166)
Aantal inwoners (gemeente) 25421
Postcode Sint-Maartensdijk (gemeente) 4695
Wijken & buurten Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Plaatsen in de buurt postcode-scherpenisse, adres-poortvliet, omgeving-nieuw-vossemeer, postcode-nieuw-vossemeer, regio-sint-philipsland en heijningen.

Alle postcodes in Sint-Maartensdijk

Wat is de postcode in Sint-Maartensdijk? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 4695. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Let op: de data op deze pagina kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Zeeland.

Hoe werkt het netnummer van Sint-Maartensdijk?
Het netnummer van Sint-Maartensdijk is 0166. Deze telefooncode moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0166 (+31166).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Tholen. Het checken van postcode bij een adres in Sint-Maartensdijk doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie kan je longitude 51.561489254507 en latitude 4.0665123562463 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Sint-Maartensdijk
In de buurt van Tholen bestaan bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Wellicht kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Sint-Maartensdijk past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Sint-Maartensdijk?
In en rondom dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.