Postcode zoeken Stavenisse

Stavenisse is een plaats in de gemeente Tholen, en de provincie Zeeland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0166. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25421. De hoofd-postcode van Stavenisse is 4695. Op deze pagina vind je snel en gemakkelijk iedere postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand lees je nuttige info die gerelateerd zijn aan Stavenisse. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (4695), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld JW of juist UV. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende detecteer je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Handig: maak je zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld Brouwer woonachtig in Tholen. Op zoek een Vomar en een Luchtvaartterrein Informatieverstrekker of Vertaler.

Provincie Zeeland
Gemeente Tholen
Online portaal gemeente http://www.tholen.nl/
Netnummer Stavenisse 0166 (+31166)
Inwonersaantal van gemeente 25421
Postcode Stavenisse (gemeente) 4695, 4696
Belangrijke wijken Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Omliggende plaatsen postcode-sint-maartensdijk, adres-scherpenisse, omgeving-poortvliet, postcode-poortvliet, regio-nieuw-vossemeer en sint-philipsland.

Alle postcodes in Stavenisse

Benieuwd naar een postcode in Stavenisse? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 4695, 4696. Tevens kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de getoonde info die je hier vindt kan incorrect zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodeboek van Zeeland.

Hoe werkt het netnummer van Stavenisse?
Het netnummer van Stavenisse is 0166. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0166 (+31166).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Tholen. Het checken van postcode bij een adres in Stavenisse is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 51.595055945986 en latitude 4.0225084227503 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Stavenisse
In de omgeving van Tholen gegeven zich inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Wellicht kan het zoekscript ontdekken welk huisnummer uit Stavenisse past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Stavenisse?
Vlakbij deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.