Postcode zoeken Sint-Annaland

Sint-Annaland ligt in de gemeente Tholen, gelegen in Zeeland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0166. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25421. De 4-letterpostcode van Sint-Annaland is 4697. Op zoekpostcodes.nl zoek je snel en gemakkelijk een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina bekijk je praktische gegevens die te maken hebben met Sint-Annaland. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (4697), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn DJ of juist SP. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Op die manier tref je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Denk maar aan bijv. Schipper woonachtig in Tholen. Of check het adres van Dirk of een Medisch Secretaresse of Computer Software Installateur.

Provincie Zeeland
Gemeente Tholen
Online portaal gemeente http://www.tholen.nl/
Netnummer Sint-Annaland 0166 (+31166)
Inwonersaantal van gemeente 25421
Postcode Sint-Annaland (gemeente) 4697
Populaire wijken Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Dorpen en steden in de buurt postcode-oud-vossemeer, adres-stavenisse, omgeving-sint-maartensdijk, postcode-sint-maartensdijk, regio-scherpenisse en poortvliet.

Alle postcodes in Sint-Annaland

Benieuwd naar een postcode in Sint-Annaland? De database toont de volgende postcode(s): 4697. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Goed om te weten: de informatie welke je raadpleegt op deze site kan incorrect zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Zeeland.

Welke netnummer is van Sint-Annaland?
Het netnummer van Sint-Annaland is 0166. Dit specifieke kengetal moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 0166 (+31166).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Tholen. Het achterhalen van postcode bij een adres in Sint-Annaland is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan jij longitude 51.596495147565 + latitude 4.0929311771205 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Sint-Annaland
In en rondom Tholen leven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer in Sint-Annaland past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Sint-Annaland?
Naast deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Voorbeelden hiervan zijn Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.