Postcode zoeken Bunne

Bunne ligt in de gemeente Tynaarlo, rondom de streek Drenthe. Het kengetal is 050. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 32804. De eerste postcode van Bunne is 9496. Met onze zoekmachine zoek je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop vind je nuttige infoover Bunne. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (9496), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan BW of misschien EE. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Op die manier achterhaal je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Denk aan de Boer die woont in Tynaarlo. Of bedrijven als Intertoys of bijv. een Gezondheidszorgpsycholoog of Logistiek adviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Website Gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Bunne 050 (+3150)
Aantal inwoners (gemeente) 32804
Postcode Bunne (gemeente) 9496
Belangrijke wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Nabij gelegen plaatsen postcode-winde, adres-yde, omgeving-de-punt, postcode-de-punt, regio-ubbena en zeijen.

Alle postcodes in Bunne

Nieuwsgierig naar een postcode in Bunne? De plaats kent de volgende postcode(s): 9496. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de getoonde info die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Bunne?
Het netnummer van Bunne is 050. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Tynaarlo. Het speuren naar postcode bij een adres in Bunne doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan jij longitude 53.106675757882 en latitude 6.5170539536777 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Bunne
In en rondom Tynaarlo bestaan inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Bunne past bij deze inwoner.

Welke wijken & buurten liggen in Bunne?
Vlakbij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.