Postcode zoeken Yde

Yde ligt in de gemeente Tynaarlo, rondom de streek Drenthe. Het kengetal is 050. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 32804. De actuele postcode van Yde is 9494. Op zoekpostcodes.nl zoek je moeiteloos iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief adres en/of naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina tref je handige data over de plaats Yde. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (9494), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld KL of MU. Vergeet niet het straatnummer. Op deze wijze tref je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. Veenstra afkomstig uit de gemeente Tynaarlo. Of bedrijven als The Read Shop en een Installateur alarmapparatuur of Gids (toeristen).

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Website Gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Yde 050 (+3150)
Aantal inwoners in de gemeente 32804
Postcode Yde (gemeente) 9494
Populaire wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Dorpen en steden in de buurt postcode-de-punt, adres-ubbena, omgeving-zeijen, postcode-zeijen, regio-zeijerveen en zeijerveld.

Alle postcodes in Yde

Benieuwd naar een postcode in Yde? De database toont de volgende postcode(s): 9494. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Onthoud: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van Yde?
Het netnummer van Yde is 050. Deze nummercombinatie moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Tynaarlo. Het vinden van postcode bij een adres in Yde is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 53.107717998029 en latitude 6.585873031578 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Yde
In de buurt van Tynaarlo bestaan bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Eventueel kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Yde naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Yde?
In en rondom deze streek liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.