Postcode zoeken Eelderwolde

Eelderwolde maakt onderdeel uit van de gemeente Tynaarlo, en de provincie Drenthe. Het kengetal is 050. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 32804. De 4-letterpostcode van Eelderwolde is 9766. Via onze postcode zoeker raadpleeg je razendsnel de postcode in kwestie. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna ontdek je handige info over de plaats Eelderwolde. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Voer de postcode in (9766), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn QX of misschien SI. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Op deze wijze tref je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld van den Heuvel afkomstig uit de gemeente Tynaarlo. Of vind een Hubo of een Arts of Adviseur good governance.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Online portaal gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Eelderwolde 050 (+3150)
Inwonertal gemeente 32804
Postcode Eelderwolde (gemeente) 9766
Buurtschappen en wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Omliggende plaatsen postcode-paterswolde, adres-eelde, omgeving-glimmen, postcode-glimmen, regio-onnen en matsloot.

Alle postcodes in Eelderwolde

Nieuwsgierig naar een postcode in Eelderwolde? De database toont de volgende postcode(s): 9766. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de info die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Drenthe.

Welke netnummer is van Eelderwolde?
Het netnummer van Eelderwolde is 050. Deze telefooncode wordt gebruikt om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Tynaarlo. Het achterhalen van postcode bij een adres in Eelderwolde is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt moet je longitude 53.176326557942 + latitude 6.5339699140196 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Eelderwolde
In de regio Tynaarlo verblijven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Mogelijk kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Eelderwolde matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Eelderwolde?
Naast dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.