Postcode zoeken Donderen

Donderen is een plaats in de gemeente Tynaarlo, gelegen in Drenthe. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0592. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 32804. De hoofd-postcode van Donderen is 9497. Op zoekpostcodes.nl zoek je zonder problemen een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je belangrijke gegevens over de plaats Donderen. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (9497), en maak dit af met de corresponderende letters. Voorbeelden zijn GP of misschien LS. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Op die manier ontrafel je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog specifieker en zoek ook op achternaam. Denk aan Bos uit Tynaarlo. Of bedrijven als ING en een Gassingsleider of Bouwkundig ontwerper.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Website van de gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Donderen 0592 (+31592)
Inwonertal gemeente 32804
Postcode Donderen (gemeente) 9497
Populaire wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Omliggende plaatsen postcode-bunne, adres-winde, omgeving-yde, postcode-yde, regio-de-punt en ubbena.

Alle postcodes in Donderen

Nieuwsgierig naar een postcode in Donderen? De database toont de volgende postcode(s): 9497. Bovendien zijn er verschillende wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Onthoud: de data op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Drenthe.

Welke netnummer is van Donderen?
Het netnummer van Donderen is 0592. Dit unieke locatie-nummer is noodzakelijk in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0592 (+31592).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Tynaarlo. Het achterhalen van postcode bij een adres in Donderen is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 53.094812672352 (en) latitude 6.541209231031 invoeren.

Snel omgekeerd zoeken in Donderen
In de regio Tynaarlo wonen inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan onze zoekmachine bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Donderen hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Donderen?
Dichtbij deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.