Postcode zoeken Odoorn

Odoorn maakt onderdeel uit van de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0591. Het aantal inwoners bedraagt 25371. De actuele postcode van Odoorn is 7873. Met onze zoekmachine ontdek je eenvoudig de gewenste postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Hiervoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hieronder ontdek je handige info over de plaats Odoorn. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (7873), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn HK of juist PJ. Vul het aan met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg achterhaal je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog specifieker en zoek ook op achternaam. Bijv. Hermans woonachtig in Borger-Odoorn. Of check het adres van Hoogvliet of een Tuin- en landschapsarchitect of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website van de gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Odoorn 0591 (+31591)
Inwoners (gemeente) 25371
Postcode Odoorn (gemeente) 7873
Buurtschappen en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Nabij gelegen plaatsen postcode-valthe, adres-klijndijk, omgeving-zwinderen, postcode-zwinderen, regio-gees en oosterhesselen.

Alle postcodes in Odoorn

Wil jij weten wat de postcode is van Odoorn? De database toont de volgende postcode(s): 7873. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen

Hierna check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de getoonde info op deze pagina kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Odoorn?
Het netnummer van Odoorn is 0591. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0591 (+31591).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het checken van postcode bij een adres in Odoorn kan moeiteloos. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 52.859898862029 + latitude 6.8243553174079 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Odoorn
In de regio Borger-Odoorn bestaan inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Soms kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Odoorn hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Odoorn?
In en rondom dit rayon begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Je kunt denken aan o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.