Postcode zoeken Klijndijk

Klijndijk ligt in de gemeente Borger-Odoorn, gelegen in Drenthe. De telefoonnummers beginnen hier met 0591. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25371. De actuele postcode van Klijndijk is 7871. Op zoekpostcodes.nl ontdek je eenvoudig iedere postcode. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina lees je handige gegevens die te maken hebben met Klijndijk. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (7871), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn WU of TA. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende vind je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maak je zoekopdracht nog krachtiger door een naam in te vullen. Dit kan zijn Hofman die woont in Borger-Odoorn. Of winkels als Primark of een Fysiotherapeut of Archivaris.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website Gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Klijndijk 0591 (+31591)
Aantal inwoners in de gemeente 25371
Postcode Klijndijk (gemeente) 7871
Buurten en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-zwinderen, adres-gees, omgeving-oosterhesselen, postcode-oosterhesselen, regio-eeserveen en benneveld.

Alle postcodes in Klijndijk

Nieuwsgierig naar een postcode in Klijndijk? De plaats kent de volgende postcode(s): 7871. Tevens zijn er verschillende wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de getoonde info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Drenthe.

Is er ook een netnummer in Klijndijk?
Het netnummer van Klijndijk is 0591. Dit specifieke kengetal moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0591 (+31591).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het zoeken van postcode bij een adres in Klijndijk is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 52.824467210981 & latitude 6.8548771312205 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Klijndijk
In de regio Borger-Odoorn bestaan bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan onze zoekmachine ontdekken of er een huisnummer in Klijndijk past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Klijndijk?
Om en nabij deze streek liggen diverse wijken en buurten. Je kunt denken aan o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.