Postcode zoeken 2e Exloërmond

2e Exloërmond hoort bij de gemeente Borger-Odoorn, rondom de streek Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0599. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25371. De actuele postcode van 2e Exloërmond is 9571. Via onze postcode zoeker achterhaal je razendsnel elke postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna bekijk je bruikbare gegevens die te maken hebben met 2e Exloërmond. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Vul de postcode in (9571), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn UV of wellicht JU. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Zodoende tref je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak je zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn Willems uit de gemeente Borger-Odoorn. Op zoek een Tamoil of een Verloskundige of Projectmanager akoestiek.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Informatie website gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer 2e Exloërmond 0599 (+31599)
Aantal inwoners in de gemeente 25371
Postcode 2e Exloërmond (gemeente) 9571
Buurtschappen en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Plaatsen in de buurt postcode-veelerveen, adres-zandberg, omgeving-ter-apelkanaal, postcode-ter-apelkanaal, regio-ter-apel en sellingen.

Alle postcodes in 2e Exloërmond

Zoek jij een postcode in 2e Exloërmond? De database toont de volgende postcode(s): 9571. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder check je belangrijke vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de getoonde info die je hier kunt bekijken is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van 2e Exloërmond?
Het netnummer van 2e Exloërmond is 0599. Dit specifieke kengetal moet men toepassen voor de rest van het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het vinden van postcode bij een adres in 2e Exloërmond doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.908618169937 en latitude 6.9492719379548 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in 2e Exloërmond
In en rondom Borger-Odoorn leven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Ook kan onze tool er achter komen of er een huisnummer in 2e Exloërmond hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in 2e Exloërmond?
In en rondom deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.