Postcode zoeken gemeente Bladel

Bladel hoort bij de gemeente Bladel, rondom de streek Noord-Brabant. Het netnummer van deze plaats is 0497. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 19966. De postcode van Bladel is 5530. Op zoekpostcodes.nl ontdek je razendsnel iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand tref je belangrijke data die betrekking hebben op Bladel. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (5530), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan XD of misschien WB. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Zo vind je simpel en vlug de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht meer concreet en zoek ook op achternaam. Denk aan van de Brink woonachtig in Bladel. Op zoek een Dirk en een Radiodiagnostisch laborant of Arbodienstverlener.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Bladel
Website van de gemeente http://www.bladel.nl/
Netnummer Bladel 0497 (+31497)
Aantal inwoners in de gemeente 19966
Postcode Bladel (gemeente) 5530, 5531
Wijken & buurten Bladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren
Dorpen en steden in de buurt postcode-Binnenmaas, adres-Beverwijk, omgeving-Beuningen, gemeente-Best, Bernheze en postcodes-Berkelland.

Alle postcodes in Bladel

Wil jij weten wat de postcode is van Bladel? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5530, 5531. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Bladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de info op deze pagina kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Bladel?
Het netnummer van Bladel is 0497. Deze telefooncode moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0497 (+31497).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Bladel. Het zoeken van postcode bij een adres in Bladel is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 51.372358053098 (en) latitude 5.2288670266065 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Bladel
In en rondom Bladel gegeven zich bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Wellicht kan onze tool bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Bladel past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Bladel?
Dichtbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Bladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren.
Alle plaatsen in deze gemeente