Postcode zoeken gemeente Binnenmaas

Binnenmaas maakt onderdeel uit van de gemeente Binnenmaas, gelegen in Zuid-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 0186. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 28771. De actuele postcode van Binnenmaas is 3270. Met onze zoekmachine raadpleeg je moeiteloos de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je handige gegevens over de plaats Binnenmaas. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (3270), en completeer dit met de letters. Denk aan LW of juist XP. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze tref je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maar een zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld van Loon afkomstig uit de gemeente Binnenmaas. Op zoek een Kwikfit of bijv. een Machinist binnenvaart of Architect.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Binnenmaas
Online portaal gemeente http://www.binnenmaas.nl/
Netnummer Binnenmaas 0186 (+31186)
Aantal inwoners in de gemeente 28771
Postcode Binnenmaas (gemeente) 3270, 3271
Wijken & buurten Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel
Omliggende plaatsen postcode-Beverwijk, adres-Beuningen, omgeving-Best, gemeente-Bernheze, Berkelland en postcodes-Bergen op Zoom.

Alle postcodes in Binnenmaas

Nieuwsgierig naar een postcode in Binnenmaas? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 3270, 3271. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de info op deze pagina kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Zuid-Holland.

Is er ook een netnummer in Binnenmaas?
Het netnummer van Binnenmaas is 0186. Dit regionummer moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0186 (+31186).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Binnenmaas. Het vinden van postcode bij een adres in Binnenmaas doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie kun je longitude 51.805013009155 & latitude 4.4884124517078 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Binnenmaas
In en rondom Binnenmaas verblijven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Mogelijk kan jij aan de hand van onze service ontdekken welk huisnummer in Binnenmaas matched met de gegevens.

Welke buurt of wijk ligt in Binnenmaas?
Om en nabij dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.
Alle plaatsen in deze gemeente