Postcode zoeken gemeente Bernheze

Bernheze maakt onderdeel uit van de gemeente Bernheze, en ligt in de provincie Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0413. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 29880. De 4-letterpostcode van Bernheze is 5471. Op zoekpostcodes.nl ontdek je snel en gemakkelijk iedere postcode. Je kunt zoeken op een familienaam of huisnummer. Hiervoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna bekijk je bruikbare infodie betrekking hebben op Bernheze. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5471), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn WB of wellicht RG. Vergeet niet het huisnr. Op deze wijze ontrafel je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Bijv. Veenstra woonachtig in Bernheze. Of winkels als Bike Totaal of een Marketing manager of Logistiek adviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Bernheze
Website van de gemeente http://www.bernheze.org/
Netnummer Bernheze 0413 (+31413)
Inwonersaantal van gemeente 29880
Postcode Bernheze (gemeente) 5471, 5472
Populaire wijken Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel
Plaatsen in de buurt postcode-Berkelland, adres-Bergen op Zoom, omgeving-Bergen Noord-Holland, gemeente-Bergen Limburg, Bergeijk en postcodes-Berg en Dal.

Alle postcodes in Bernheze

Nieuwsgierig naar een postcode in Bernheze? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5471, 5472. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de data welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Bernheze?
Het netnummer van Bernheze is 0413. Deze telefooncode is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0413 (+31413).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Bernheze. Het zoeken van postcode bij een adres in Bernheze is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun je longitude 51.671460509374 & latitude 5.5091687595273 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Bernheze
In en rondom Bernheze verblijven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer uit Bernheze naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Bernheze?
Vlakbij deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel.
Alle plaatsen in deze gemeente