Postcode zoeken gemeente Berg en Dal

Berg en Dal ligt in de gemeente Berg en Dal, en ligt in de provincie Gelderland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 024. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 34574. De postcode van Berg en Dal is 6570. Op deze pagina achterhaal je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hieronder tref je nuttige gegevens over Berg en Dal. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (6570), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn SE of juist DB. Vergeet niet het huisnr. Zo ontrafel je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Tip: zoek nog completer en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld Meyer uit de gemeente Berg en Dal. Of check het adres van Action of bijv. een Veiligheidskundige of Security Specialist (ICT).

Provincie Gelderland
Gemeente Berg en Dal
Website van de gemeente https://www.bergendal.nl/
Netnummer Berg en Dal 024 (+3124)
Aantal inwoners (gemeente) 34574
Postcode Berg en Dal (gemeente) 6570, 6571, 6572
Wijken & buurten Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Beesel, adres-Beemster, omgeving-Beek, gemeente-Bedum, Barneveld en postcodes-Barendrecht.

Alle postcodes in Berg en Dal

Nieuwsgierig naar een postcode in Berg en Dal? De plaats kent de volgende postcode(s): 6570, 6571, 6572. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode de wijk of straat achterhalen

FAQ

Onderstaand check je belangrijke vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de data op deze pagina kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Gelderland.

Hoe werkt het netnummer van Berg en Dal?
Het netnummer van Berg en Dal is 024. Dit regionummer moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 024 (+3124).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Berg en Dal. Het achterhalen van postcode bij een adres in Berg en Dal is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 51.819546197461 plus latitude 5.9254576676575 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Berg en Dal
In de omgeving van Berg en Dal gegeven zich mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer uit Berg en Dal past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Berg en Dal?
Vlakbij dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Dit zijn bijvoorbeeld Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.
Alle plaatsen in deze gemeente