Postcode zoeken gemeente Beek

Beek hoort bij de gemeente Beek, rondom de streek Limburg. Het netnummer van deze plaats is 0316. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 16068. De postcode van Beek is 6190. Met onze zoekmachine achterhaal je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder bekijk je nuttige informatie die betrekking hebben op Beek. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (6190), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan XN of DC. Vergeet niet het huisnummer. Op deze wijze vind je zonder moeite een adres bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Bijv. van Wijk uit de gemeente Beek. Of bedrijven als Univé of een Schoonheidsspecialiste of Liefdadigheidsorganisatie.

Provincie Limburg
Gemeente Beek
Website van de gemeente https://www.gemeentebeek.nl/
Netnummer Beek 0316 (+31316)
Inwonertal gemeente 16068
Postcode Beek (gemeente) 6190, 6191, 7037
Wijken & buurten Beek – Spaubeek, Beek-Zuid
Nabij gelegen plaatsen postcode-Bedum, adres-Barneveld, omgeving-Barendrecht, gemeente-Baarn, Baarle-Nassau en postcodes-Asten.

Alle postcodes in Beek

Wil jij weten wat de postcode is van Beek? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 6190, 6191, 7037. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Beek – Spaubeek, Beek-Zuid. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de info op deze pagina is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Limburg.

Wat is het netnummer van Beek?
Het netnummer van Beek is 0316. Deze nummercombinatie wordt gebruikt om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0316 (+31316).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Beek. Het speuren naar postcode bij een adres in Beek is eenvoudig. Voor een correcte navigatie kan je longitude 50.932406778417 & latitude 5.8042670427351 invoeren.

Snel omgekeerd zoeken in Beek
In en rondom Beek gegeven zich mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan jij aan de hand van onze service bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Beek matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Beek?
Om en nabij deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Beek – Spaubeek, Beek-Zuid.
Alle plaatsen in deze gemeente