Postcode zoeken gemeente Barendrecht

Barendrecht is een plaats in de gemeente Barendrecht, rondom de streek Zuid-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0180. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 47861. De 4-letterpostcode van Barendrecht is 2990. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je snel en gemakkelijk iedere postcode. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je handige data over Barendrecht. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (2990), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn MD of wellicht KO. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Zodoende detecteer je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: zoek nog completer door een naam in te vullen. Bijv. Postma die woont in Barendrecht. Of vind een Welkoop of een Hondentrimmer of Scanning consultant.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Barendrecht
Online portaal gemeente http://www.barendrecht.nl/
Netnummer Barendrecht 0180 (+31180)
Inwoners (gemeente) 47861
Postcode Barendrecht (gemeente) 2990, 2991, 2992, 2993, 2994, 2995
Belangrijke wijken Centrum, Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijheidsakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen
Plaatsen in de buurt postcode-Baarn, adres-Baarle-Nassau, omgeving-Asten, gemeente-Assen, Arnhem en postcodes-Appingedam.

Alle postcodes in Barendrecht

Benieuwd naar een postcode in Barendrecht? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 2990, 2991, 2992, 2993, 2994, 2995. Bovendien zijn er verschillende wijken: Centrum, Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijheidsakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de getoonde info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Zuid-Holland.

Wat is het netnummer van Barendrecht?
Het netnummer van Barendrecht is 0180. Deze nummercombinatie moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0180 (+31180).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Barendrecht. Het achterhalen van postcode bij een adres in Barendrecht is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 51.858303839511 plus latitude 4.5206894626379 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Barendrecht
In de regio Barendrecht verblijven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Toevallig kan jij aan de hand van onze service achterhalen welk huisnummer uit Barendrecht past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Barendrecht?
Dichtbij deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Centrum, Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijheidsakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen.