Postcode zoeken gemeente Baarle-Nassau

Baarle-Nassau ligt in de gemeente Baarle-Nassau, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0162. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 6611. De eerste postcode van Baarle-Nassau is 5109. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je zonder problemen iedere postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna tref je handige informatie over de plaats Baarle-Nassau. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (5109), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan GE of HH. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Op die manier vind je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak de zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Bijv. Hoekstra woonachtig in Baarle-Nassau. Of winkels als Intertoys en een Winkelsurveillant of Accountant (forensisch).

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Baarle-Nassau
Informatie website gemeente http://www.baarle-nassau.nl/
Netnummer Baarle-Nassau 0162 (+31162)
Inwonersaantal van gemeente 6611
Postcode Baarle-Nassau (gemeente) 5109, 5110, 5111
Belangrijke wijken Baarle – Nassau, Ulicoten, Wijk 02
Nabij gelegen plaatsen postcode-Asten, adres-Assen, omgeving-Arnhem, gemeente-Appingedam, Apeldoorn en postcodes-Amsterdam.

Alle postcodes in Baarle-Nassau

Wat is de postcode in Baarle-Nassau? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5109, 5110, 5111. Tevens verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Baarle – Nassau, Ulicoten, Wijk 02. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Baarle-Nassau?
Het netnummer van Baarle-Nassau is 0162. Deze telefooncode moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0162 (+31162).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Baarle-Nassau. Het vinden van postcode bij een adres in Baarle-Nassau is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 51.434387810696 + latitude 4.8934546067463 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Baarle-Nassau
In de buurt van Baarle-Nassau gegeven zich bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Ook kan jij aan de hand van onze service bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Baarle-Nassau past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Baarle-Nassau?
Naast dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Baarle – Nassau, Ulicoten, Wijk 02.
Alle plaatsen in deze gemeente