Postcode zoeken gemeente Appingedam

Appingedam hoort bij de gemeente Appingedam, rondom de streek Groningen. Het kengetal is 0596. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 12001. De hoofd-postcode van Appingedam is 9900. Met onze zoekmachine ontdek je snel en gemakkelijk een postcode. Begin met een adres en/of naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hieronder ontdek je praktische gegevens die te maken hebben met Appingedam. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9900), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan RO of mogelijk VA. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Via deze weg achterhaal je zonder moeite het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. Schipper uit de gemeente Appingedam. Of vind een Profile en een Winkelsurveillant of Recherchebureau.

Provincie Groningen
Gemeente Appingedam
Website van de gemeente http://www.appingedam.nl/
Netnummer Appingedam 0596 (+31596)
Inwonertal gemeente 12001
Postcode Appingedam (gemeente) 9900, 9901, 9902, 9903
Buurtschappen en wijken Wijk 00
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Apeldoorn, adres-Amsterdam, omgeving-Amstelveen, gemeente-Amersfoort, Ameland en postcodes-Alphen-Chaam.

Alle postcodes in Appingedam

Benieuwd naar een postcode in Appingedam? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9900, 9901, 9902, 9903. Voorts zijn er verschillende wijken: Wijk 00. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de data die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Groningen.

Is er ook een netnummer in Appingedam?
Het netnummer van Appingedam is 0596. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0596 (+31596).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Appingedam. Het checken van postcode bij een adres in Appingedam is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 53.324980749909 & latitude 6.8475829178215 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Appingedam
In en rondom Appingedam leven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Mogelijk kan onze zoekmachine bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Appingedam hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Appingedam?
In en rondom dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00.