Postcode zoeken gemeente Asten

Asten is een plaats in de gemeente Asten, en de provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0493. Het aantal inwoners bedraagt 16580. De postcode van Asten is 5720. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je zonder problemen elke postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina ontdek je handige gegevens die gerelateerd zijn aan Asten. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (5720), en maak dit af met de corresponderende letters. Bijvoorbeeld JF of misschien CD. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer. Op die manier vind je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht meer concreet en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. Mol afkomstig uit de gemeente Asten. Of winkels als Kruidvat en een Duikerarts of Curator.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Asten
Website Gemeente http://www.asten.nl/
Netnummer Asten 0493 (+31493)
Inwonertal gemeente 16580
Postcode Asten (gemeente) 5720, 5721
Wijken & buurten Asten, Heusden, Ommel, Wijk 08, Wijk 09
Omliggende plaatsen postcode-Assen, adres-Arnhem, omgeving-Appingedam, gemeente-Apeldoorn, Amsterdam en postcodes-Amstelveen.

Alle postcodes in Asten

Nieuwsgierig naar een postcode in Asten? De plaats kent de volgende postcode(s): 5720, 5721. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Asten, Heusden, Ommel, Wijk 08, Wijk 09. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de gegevens die je hier vindt kan incorrect zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Asten?
Het netnummer van Asten is 0493. Dit specifieke kengetal moet jij invoeren in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0493 (+31493).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Asten. Het speuren naar postcode bij een adres in Asten kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 51.391819526209 & latitude 5.7862256218468 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Asten
In de omgeving van Asten wonen mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Asten past bij deze inwoner.

Welke wijken & buurten liggen in Asten?
Vlakbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Asten, Heusden, Ommel, Wijk 08, Wijk 09.
Alle plaatsen in deze gemeente