Postcode zoeken gemeente Barneveld

Barneveld hoort bij de gemeente Barneveld, provincie Gelderland. De telefoonnummers beginnen hier met 0342. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 55441. De hoofd-postcode van Barneveld is 3770. Op deze pagina raadpleeg je snel en gemakkelijk elke postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand vind je belangrijke data over Barneveld. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (3770), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn OJ of misschien XM. Vergeet niet het straatnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maar een zoekopdracht meer concreet en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. de Jonge woonachtig in Barneveld. Op zoek een van Haren of bijv. een Interieurarchitect of Makelaar onroerend goed.

Provincie Gelderland
Gemeente Barneveld
Online portaal gemeente http://www.barneveld.nl/
Netnummer Barneveld 0342 (+31342)
Inwonersaantal van gemeente 55441
Postcode Barneveld (gemeente) 3770, 3771, 3772, 3773
Wijken & buurten Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Barendrecht, adres-Baarn, omgeving-Baarle-Nassau, gemeente-Asten, Assen en postcodes-Arnhem.

Alle postcodes in Barneveld

Wil jij weten wat de postcode is van Barneveld? De plaats kent de volgende postcode(s): 3770, 3771, 3772, 3773. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Onderstaand tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de gegevens die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Gelderland.

Welke netnummer is van Barneveld?
Het netnummer van Barneveld is 0342. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0342 (+31342).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Barneveld. Het vinden van postcode bij een adres in Barneveld is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet je longitude 52.133105277541 (en) latitude 5.580667277628 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Barneveld
In en rondom Barneveld gegeven zich bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer uit Barneveld hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Barneveld?
Naast deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld.
Alle plaatsen in deze gemeente