Postcode zoeken gemeente Beemster

Beemster vinden we terug in de gemeente Beemster, en ligt in de provincie Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0299. Het aantal inwoners bedraagt 8958. De eerste postcode van Beemster is 1463. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je snel en gemakkelijk elke postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een familienaam of huisnummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop ontdek je nuttige data die betrekking hebben op Beemster. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Voer de postcode in (1463), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn UV of ST. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Via deze weg tref je zonder moeite het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn van den Velde die woont in Beemster. Of check het adres van ING en een Matroos of Mediator.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Beemster
Website Gemeente http://www.beemster.nl/
Netnummer Beemster 0299 (+31299)
Inwonertal gemeente 8958
Postcode Beemster (gemeente) 1463
Buurten en wijken Beemster, Zuidoostbeemster
Nabij gelegen plaatsen postcode-Beek, adres-Bedum, omgeving-Barneveld, gemeente-Barendrecht, Baarn en postcodes-Baarle-Nassau.

Alle postcodes in Beemster

Benieuwd naar een postcode in Beemster? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 1463. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Beemster, Zuidoostbeemster. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met enkel een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Onderstaand formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Vergeet niet: de informatie die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Beemster?
Het netnummer van Beemster is 0299. Deze telefooncode moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0299 (+31299).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Beemster. Het zoeken van postcode bij een adres in Beemster is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.595436352458 plus latitude 4.9378256643317 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Beemster
In en rondom Beemster bestaan mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer in Beemster matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Beemster?
Naast dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Beemster, Zuidoostbeemster.
Alle plaatsen in deze gemeente