Postcode zoeken gemeente Bergen Limburg

Bergen Limburg maakt onderdeel uit van de gemeente Bergen Limburg, provincie Limburg. Het netnummer van deze plaats is 0485. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 13090. De eerste postcode van Bergen Limburg is 5854. Op deze pagina ontdek je moeiteloos de gewenste postcode. Begin met een familienaam of huisnummer. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je handige informatie die gerelateerd zijn aan Bergen Limburg. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (5854), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn BP of LR. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Zo tref je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maak je zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. de Bruin die woont in Bergen Limburg. Op zoek een Vomar of een Centralist alarmcentrale of Adviseur AO/IC.

Provincie Limburg
Gemeente Bergen Limburg
Website Gemeente https://www.bergen.nl/
Netnummer Bergen Limburg 0485 (+31485)
Aantal inwoners (gemeente) 13090
Postcode Bergen Limburg (gemeente) 5854, 5855
Populaire wijken Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi
Dorpen en steden in de buurt postcode-Bergeijk, adres-Berg en Dal, omgeving-Beesel, gemeente-Beemster, Beek en postcodes-Bedum.

Alle postcodes in Bergen Limburg

Benieuwd naar een postcode in Bergen Limburg? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5854, 5855. In aanvulling daarop verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Hieronder kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de informatie welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Limburg.

Welke netnummer hoort bij Bergen Limburg?
Het netnummer van Bergen Limburg is 0485. Dit regionummer moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Bergen Limburg. Het checken van postcode bij een adres in Bergen Limburg is makkelijk. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 51.561741857737 en latitude 6.088089679381 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Bergen Limburg
In de buurt van Bergen Limburg wonen mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan jij aan de hand van onze service bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Bergen Limburg past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurt of wijk ligt in Bergen Limburg?
Vlakbij deze streek begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Denk onder andere aan Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.
Alle plaatsen in deze gemeente