Postcode zoeken gemeente Bloemendaal

Bloemendaal hoort bij de gemeente Bloemendaal, en ligt in de provincie Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 023. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 22296. De postcode van Bloemendaal is 2060. Met onze zoekmachine achterhaal je snel en gemakkelijk elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je handige gegevens die betrekking hebben op Bloemendaal. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Voer de postcode in (2060), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn JK of misschien LX. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze tref je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak je zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Denk aan Gerritsen die woont in Bloemendaal. Of bedrijven als Kruidvat of een Stuurman zeevisvaart of Strategie adviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Bloemendaal
Website Gemeente http://www.bloemendaal.nl/
Netnummer Bloemendaal 023 (+3123)
Inwonertal gemeente 22296
Postcode Bloemendaal (gemeente) 2060, 2061
Belangrijke wijken Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Blaricum, adres-Bladel, omgeving-Binnenmaas, gemeente-Beverwijk, Beuningen en postcodes-Best.

Alle postcodes in Bloemendaal

Wil jij weten wat de postcode is van Bloemendaal? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 2060, 2061. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de data die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Bloemendaal?
Het netnummer van Bloemendaal is 023. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 023 (+3123).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Bloemendaal. Het zoeken van postcode bij een adres in Bloemendaal kan moeiteloos. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.411745327516 & latitude 4.6195911663664 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Bloemendaal
In de streek Bloemendaal bestaan inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Bloemendaal past bij deze inwoner.

Welke buurten vind jij in Bloemendaal?
Vlakbij deze streek begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Voorbeelden hiervan zijn Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.
Alle plaatsen in deze gemeente