Postcode zoeken Aerdenhout

Aerdenhout maakt onderdeel uit van de gemeente Bloemendaal, rondom de streek Noord-Holland. Het netnummer van deze plaats is 023. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 22296. De eerste postcode van Aerdenhout is 2110. Op deze pagina raadpleeg je moeiteloos de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je belangrijke gegevens over de plaats Aerdenhout. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (2110), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn GY of juist BC. Vul het aan met het straatnummer. Zo vind je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Tip: zoek nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld van den Velden die woont in Bloemendaal. Of winkels als Jan Linders of een Tuin- en landschapsarchitect of Letselschadebureau.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Bloemendaal
Gemeente website http://www.bloemendaal.nl/
Netnummer Aerdenhout 023 (+3123)
Inwoners (gemeente) 22296
Postcode Aerdenhout (gemeente) 2110, 2111, 2114
Buurten en wijken Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek
Plaatsen in de buurt postcode-santpoort-zuid, adres-santpoort-noord, omgeving-haarlemmerliede, postcode-haarlemmerliede, regio-spaarndam en spaarndam.

Alle postcodes in Aerdenhout

Wil jij weten wat de postcode is van Aerdenhout? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 2110, 2111, 2114. Bovendien zijn er verschillende wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de informatie die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Noord-Holland.

Is er ook een netnummer in Aerdenhout?
Het netnummer van Aerdenhout is 023. Dit regionummer wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 023 (+3123).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Bloemendaal. Het zoeken van postcode bij een adres in Aerdenhout is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 52.364175599302 plus latitude 4.5947069395551 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Aerdenhout
In de buurt van Bloemendaal leven inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Eventueel kan onze tool achterhalen of er een huisnummer in Aerdenhout naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Aerdenhout?
In en rondom dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.