Postcode zoeken Overveen

Overveen ligt in de gemeente Bloemendaal, provincie Noord-Holland. Het kengetal is 023. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 22296. De hoofd-postcode van Overveen is 2014. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel de gewenste postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina tref je nuttige gegevens over Overveen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (2014), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan VD of wellicht SL. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Op deze wijze tref je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Check: maak je zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn de Boer afkomstig uit de gemeente Bloemendaal. Op zoek een De Hypotheker of bijv. een Gasmeetkundige of Register Casemanager.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Bloemendaal
Online portaal gemeente http://www.bloemendaal.nl/
Netnummer Overveen 023 (+3123)
Aantal inwoners (gemeente) 22296
Postcode Overveen (gemeente) 2014, 2015, 2050, 2051
Buurten en wijken Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-velserbroek, adres-driehuis, omgeving-velsen-zuid, postcode-velsen-zuid, regio-ijmuiden en velsen-noord.

Alle postcodes in Overveen

Benieuwd naar een postcode in Overveen? De plaats kent de volgende postcode(s): 2014, 2015, 2050, 2051. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Let op: de gegevens die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Overveen?
Het netnummer van Overveen is 023. Deze telefooncode is noodzakelijk om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Ook voor het buitenland werkt dit: 023 (+3123).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Bloemendaal. Het vinden van postcode bij een adres in Overveen doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 52.39490446086 (en) latitude 4.6004448016685 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Overveen
In de regio Bloemendaal leven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan jij aan de hand van onze service ontdekken welk huisnummer in Overveen past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Overveen?
Dichtbij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.