Postcode zoeken Bennebroek

Bennebroek is een plaats in de gemeente Bloemendaal, gelegen in Noord-Holland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 023. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 22296. De postcode van Bennebroek is 2120. Op zoekpostcodes.nl zoek je snel en gemakkelijk een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina lees je nuttige info die betrekking hebben op Bennebroek. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (2120), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn NT of mogelijk ZK. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Zo achterhaal je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. de Haan uit de gemeente Bloemendaal. Of check het adres van Bakker Bart of bijv. een Podotherapeut of Interim manager.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Bloemendaal
Informatie website gemeente http://www.bloemendaal.nl/
Netnummer Bennebroek 023 (+3123)
Inwonertal gemeente 22296
Postcode Bennebroek (gemeente) 2120, 2121
Buurten en wijken Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek
Dorpen en steden in de buurt postcode-bentveld, adres-vogelenzang, omgeving-aerdenhout, postcode-aerdenhout, regio-santpoort-zuid en santpoort-noord.

Alle postcodes in Bennebroek

Wat is de postcode in Bennebroek? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 2120, 2121. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Onthoud: de getoonde info op deze pagina kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Bennebroek?
Het netnummer van Bennebroek is 023. Dit unieke locatie-nummer moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 023 (+3123).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Bloemendaal. Het zoeken van postcode bij een adres in Bennebroek is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan jij longitude 52.321233092081 (en) latitude 4.5985005647978 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Bennebroek
In en rondom Bloemendaal leven inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Eventueel kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Bennebroek naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurten vind jij in Bennebroek?
Vlakbij deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.