Postcode zoeken gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk vinden we terug in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, en de provincie Zuid-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 0348. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 33451. De 4-letterpostcode van Bodegraven-Reeuwijk is 2415. Op deze pagina achterhaal je moeiteloos elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna bekijk je handige informatie die te maken hebben met Bodegraven-Reeuwijk. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (2415), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld LM of mogelijk NL. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Zo ontrafel je zonder moeite een adres bij een postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog krachtiger en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. van de Ven afkomstig uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Of winkels als EMTÉ of een Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of ICT onderneming.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Website Gemeente http://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
Netnummer Bodegraven-Reeuwijk 0348 (+31348)
Inwonertal gemeente 33451
Postcode Bodegraven-Reeuwijk (gemeente) 2415
Buurtschappen en wijken Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Bloemendaal, adres-Blaricum, omgeving-Bladel, gemeente-Binnenmaas, Beverwijk en postcodes-Beuningen.

Alle postcodes in Bodegraven-Reeuwijk

Wil jij weten wat de postcode is van Bodegraven-Reeuwijk? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 2415. In aanvulling daarop kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de informatie die je hier vindt kan verouderd zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Zuid-Holland.

Welke netnummer hoort bij Bodegraven-Reeuwijk?
Het netnummer van Bodegraven-Reeuwijk is 0348. Dit regionummer wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0348 (+31348).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het speuren naar postcode bij een adres in Bodegraven-Reeuwijk is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 52.077594929021 & latitude 4.8185916303761 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Bodegraven-Reeuwijk
In de streek Bodegraven-Reeuwijk leven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan onze tool er achter komen welk huisnummer uit Bodegraven-Reeuwijk naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Bodegraven-Reeuwijk?
Vlakbij deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.
Alle plaatsen in deze gemeente