Postcode zoeken Reeuwijk

Reeuwijk vinden we terug in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, en ligt in de provincie Zuid-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0182. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 33451. De 4-letterpostcode van Reeuwijk is 2810. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je moeiteloos een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop vind je praktische info over de plaats Reeuwijk. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (2810), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld DD of QO. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op die manier achterhaal je zonder moeite een adres gebaseerd op de postcode. Tip: zoek nog completer en zoek ook op achternaam. Denk aan van de Ven die woont in Bodegraven-Reeuwijk. Op zoek een Hoogvliet of een Matroos of Interim managementbureau.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Website Gemeente http://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
Netnummer Reeuwijk 0182 (+31182)
Aantal inwoners in de gemeente 33451
Postcode Reeuwijk (gemeente) 2810, 2811
Buurtschappen en wijken Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder
Nabij gelegen plaatsen postcode-haastrecht, adres-boskoop, omgeving-nieuwerkerk-aan-den-ijssel, postcode-nieuwerkerk-aan-den-ijssel, regio-moordrecht en zevenhuizen.

Alle postcodes in Reeuwijk

Nieuwsgierig naar een postcode in Reeuwijk? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 2810, 2811. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de informatie welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodegebied van Zuid-Holland.

Is er ook een netnummer in Reeuwijk?
Het netnummer van Reeuwijk is 0182. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0182 (+31182).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het achterhalen van postcode bij een adres in Reeuwijk is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 52.042573366683 & latitude 4.7342354794951 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Reeuwijk
In de regio Bodegraven-Reeuwijk leven mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Reeuwijk matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Reeuwijk?
Naast dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.