Postcode zoeken 1e Exloërmond

1e Exloërmond ligt in de gemeente Borger-Odoorn, provincie Drenthe. Het kengetal is 0599. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25371. De postcode van 1e Exloërmond is 9573. Aan de hand van de postcodetool raadpleeg je moeiteloos een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand tref je handige informatie die gerelateerd zijn aan 1e Exloërmond. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Start met de postcode (9573), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan SC of juist NK. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op deze wijze vind je simpel en vlug een adres bij een postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld Dijkstra die woont in Borger-Odoorn. Of check het adres van Gall & Gall of bijv. een Kapper of IT-bedrijven in de (proces)techniek (PLC).

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website van de gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer 1e Exloërmond 0599 (+31599)
Inwoners (gemeente) 25371
Postcode 1e Exloërmond (gemeente) 9573
Buurten en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Dorpen en steden in de buurt postcode-2e-exloermond, adres-veelerveen, omgeving-zandberg, postcode-zandberg, regio-ter-apelkanaal en ter-apel.

Alle postcodes in 1e Exloërmond

Zoek jij een postcode in 1e Exloërmond? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9573. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de data die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcode indeling van Drenthe.

Welke netnummer is van 1e Exloërmond?
Het netnummer van 1e Exloërmond is 0599. Deze nummercombinatie is noodzakelijk in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het zoeken van postcode bij een adres in 1e Exloërmond kan moeiteloos. Voor een correcte navigatie moet je longitude 52.932726261731 plus latitude 6.9481263742743 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in 1e Exloërmond
In de omgeving van Borger-Odoorn wonen inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Eventueel kan onze tool achterhalen welk huisnummer in 1e Exloërmond hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in 1e Exloërmond?
Naast dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.