Postcode zoeken Exloo

Exloo ligt in de gemeente Borger-Odoorn, rondom de streek Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0591. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25371. De eerste postcode van Exloo is 7875. Met onze zoekmachine zoek je razendsnel de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je bruikbare data die betrekking hebben op Exloo. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (7875), en maak dit af met de corresponderende letters. Voorbeelden zijn QR of mogelijk LU. Vergeet niet het huisnummer (als die bekend is). Zo detecteer je zonder moeite een adres bij een postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Bijv. Koster uit Borger-Odoorn. Of bedrijven als Dirk of een Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of MVO / Maatschappelijk verantwoord ondernemen adviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website van de gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Exloo 0591 (+31591)
Aantal inwoners in de gemeente 25371
Postcode Exloo (gemeente) 7875
Belangrijke wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-odoornerveen, adres-odoorn, omgeving-valthe, postcode-valthe, regio-klijndijk en zwinderen.

Alle postcodes in Exloo

Wil jij weten wat de postcode is van Exloo? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 7875. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Onthoud: de info op deze pagina is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegebieden van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van Exloo?
Het netnummer van Exloo is 0591. Dit unieke locatie-nummer moet men toepassen om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0591 (+31591).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Exloo doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan jij longitude 52.884858896927 + latitude 6.87416732729 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Exloo
In en rondom Borger-Odoorn leven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Toevallig kan je via deze site in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Exloo matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Exloo?
Vlakbij deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.