Postcode zoeken gemeente Lingewaal

Lingewaal hoort bij de gemeente Lingewaal, rondom de streek Gelderland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0316. Het aantal inwoners bedraagt 11112. De actuele postcode van Lingewaal is 4214. Aan de hand van de postcodetool zoek je eenvoudig de postcode in kwestie. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop bekijk je praktische informatie over de plaats Lingewaal. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (4214), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan BM of mogelijk VD. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Zo achterhaal je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Dit kan zijn Hofman uit de gemeente Lingewaal. Op zoek een D-Reizen of bijv. een Oefentherapeut Mensendieck of Life Coach.

Provincie Gelderland
Gemeente Lingewaal
Website Gemeente http://www.lingewaal.nl/
Netnummer Lingewaal 0316 (+31316)
Aantal inwoners (gemeente) 11112
Postcode Lingewaal (gemeente) 4214
Wijken & buurten Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Leusden, adres-Leudal, omgeving-Lelystad, gemeente-Leidschendam-Voorburg, Leiderdorp en postcodes-Leiden.

Alle postcodes in Lingewaal

Benieuwd naar een postcode in Lingewaal? De plaats kent de volgende postcode(s): 4214. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de informatie die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegebieden van Gelderland.

Is er ook een netnummer in Lingewaal?
Het netnummer van Lingewaal is 0316. Deze nummercombinatie is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Internationaal kan je deze gebruiken: 0316 (+31316).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Lingewaal. Het vinden van postcode bij een adres in Lingewaal is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 51.840287228595 plus latitude 5.0573332648033 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Lingewaal
In de buurt van Lingewaal bestaan bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Ook kan onze zoekmachine bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Lingewaal naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurten vind jij in Lingewaal?
In en rondom dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen.
Alle plaatsen in deze gemeente