Postcode zoeken gemeente Neder-Betuwe

Neder-Betuwe ligt in de gemeente Neder-Betuwe, rondom de streek Gelderland. De telefoonnummers beginnen hier met 0488. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 23049. De postcode van Neder-Betuwe is 4043. Aan de hand van de postcodetool raadpleeg je moeiteloos de gewenste postcode. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna ontdek je nuttige info die betrekking hebben op Neder-Betuwe. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (4043), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld AN of SE. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Zodoende detecteer je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van de Pol uit de gemeente Neder-Betuwe. Op zoek een Hubo of bijv. een Apothekersassistent of Budgetcoach.

Provincie Gelderland
Gemeente Neder-Betuwe
Informatie website gemeente http://www.nederbetuwe.nl/
Netnummer Neder-Betuwe 0488 (+31488)
Aantal inwoners (gemeente) 23049
Postcode Neder-Betuwe (gemeente) 4043
Wijken & buurten Kesteren, Echteld, Dodewaard
Nabij gelegen plaatsen postcode-Mook en Middelaar, adres-Montfoort, omgeving-Montferland, gemeente-Molenwaard, Moerdijk en postcodes-Mill en Sint Hubert.

Alle postcodes in Neder-Betuwe

Zoek jij een postcode in Neder-Betuwe? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 4043. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Kesteren, Echteld, Dodewaard. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de gegevens die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Gelderland.

Hoe werkt het netnummer van Neder-Betuwe?
Het netnummer van Neder-Betuwe is 0488. Deze telefooncode moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0488 (+31488).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Neder-Betuwe. Het speuren naar postcode bij een adres in Neder-Betuwe kan moeiteloos. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet jij longitude 51.938237892558 en latitude 5.6359949811618 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Neder-Betuwe
In de buurt van Neder-Betuwe verblijven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Soms kan je via deze site in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Neder-Betuwe matched met de gegevens.

Welke buurt of wijk ligt in Neder-Betuwe?
In en rondom deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Kesteren, Echteld, Dodewaard.
Alle plaatsen in deze gemeente