Postcode zoeken Baflo

Baflo hoort bij de gemeente Winsum, en ligt in de provincie Groningen. De telefoonnummers beginnen hier met 0595. Het aantal inwoners bedraagt 13633. De postcode van Baflo is 9953. Met onze zoekmachine achterhaal je zonder problemen de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder vind je handige gegevens die gerelateerd zijn aan Baflo. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (9953), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn OJ of mogelijk BE. Vergeet niet het huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht meer concreet en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. de Vries afkomstig uit de gemeente Winsum. Of vind een PLUS of bijv. een Volmatroos of Ingenieur telematica.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Website van de gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Baflo 0595 (+31595)
Inwonertal gemeente 13633
Postcode Baflo (gemeente) 9953
Buurtschappen en wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Nabij gelegen plaatsen postcode-borgsweer, adres-termunterzijl, omgeving-termunten, postcode-termunten, regio-woldendorp en wagenborgen.

Alle postcodes in Baflo

Wat is de postcode in Baflo? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9953. Tevens zijn er verschillende wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Groningen.

Hoe werkt het netnummer van Baflo?
Het netnummer van Baflo is 0595. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0595 (+31595).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Winsum. Het zoeken van postcode bij een adres in Baflo is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 53.357397424447 & latitude 6.5060365000841 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Baflo
In de streek Winsum verblijven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Baflo matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Baflo?
Naast dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.