Postcode zoeken gemeente Winsum

Winsum vinden we terug in de gemeente Winsum, gelegen in Groningen. Het kengetal is 050. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 13633. De postcode van Winsum is 9773. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een naam of straatnaam. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop tref je nuttige data over de plaats Winsum. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (9773), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn AP of SS. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg vind je zonder moeite de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog beter en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn de Wit uit de gemeente Winsum. Of check het adres van Primera of een Diëtist of Evenementenorganisator.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Informatie website gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Winsum 050 (+3150)
Inwonersaantal van gemeente 13633
Postcode Winsum (gemeente) 9773
Populaire wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Wijk bij Duurstede, adres-Wijdemeren, omgeving-Wijchen, gemeente-Wierden, Westvoorne en postcodes-Weststellingwerf.

Alle postcodes in Winsum

Zoek jij een postcode in Winsum? De plaats kent de volgende postcode(s): 9773. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna tref je een aantal vragen met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodeboek van Groningen.

Welke netnummer is van Winsum?
Het netnummer van Winsum is 050. Deze nummercombinatie moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Winsum. Het zoeken van postcode bij een adres in Winsum is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 53.302546240206 en latitude 6.5265949215819 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Winsum
In de streek Winsum leven bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Toevallig kan onze tool in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Winsum past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Winsum?
Om en nabij deze streek liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.
Alle plaatsen in deze gemeente