Postcode zoeken Saaxumhuizen

Saaxumhuizen is een plaats in de gemeente Winsum, provincie Groningen. Om te bellen gebruik je het netnummer 0595. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 13633. De actuele postcode van Saaxumhuizen is 9957. Op zoekpostcodes.nl ontdek je zonder problemen elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand bekijk je praktische info over de plaats Saaxumhuizen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (9957), en completeer dit met de letters. Je kunt denken aan GU of mogelijk GN. Vul het aan met het huisnr. Zo ontrafel je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: zoek meer concreet door een naam in te vullen. Dit kan zijn van der Velde die woont in Winsum. Op zoek een Primark en een Ergotherapeut of Management consultant.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Informatie website gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Saaxumhuizen 0595 (+31595)
Inwoners (gemeente) 13633
Postcode Saaxumhuizen (gemeente) 9957
Populaire wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Omliggende plaatsen postcode-den-andel, adres-rasquert, omgeving-tinallinge, postcode-tinallinge, regio-baflo en borgsweer.

Alle postcodes in Saaxumhuizen

Wat is de postcode in Saaxumhuizen? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9957. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen

Onderaan de pagina tref je een aantal vragen inclusief een kort antwoord. Goed om te weten: de informatie die je hier kunt bekijken is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Groningen.

Is er ook een netnummer in Saaxumhuizen?
Het netnummer van Saaxumhuizen is 0595. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0595 (+31595).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Winsum. Het zoeken van postcode bij een adres in Saaxumhuizen kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 53.381973240932 + latitude 6.4853365886096 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Saaxumhuizen
In de buurt van Winsum wonen bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan je via deze site ontdekken welk huisnummer uit Saaxumhuizen hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Saaxumhuizen?
Vlakbij deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.