Postcode zoeken Tinallinge

Tinallinge hoort bij de gemeente Winsum, provincie Groningen. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0595. Het aantal inwoners bedraagt 13633. De 4-letterpostcode van Tinallinge is 9954. Op deze pagina vind je razendsnel de postcode in kwestie. Hoe dat werkt? Gebruik een adres en/of naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Verderop vind je praktische info die betrekking hebben op Tinallinge. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (9954), en completeer dit met de letters. Je kunt denken aan SC of misschien KU. Vul het aan met het huisnummer. Via deze weg ontrafel je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Check: maar een zoekopdracht meer concreet en zoek ook op achternaam. Denk aan Huisman uit de gemeente Winsum. Op zoek een Aldi en een Klinisch fysicus of Reclame adviesbureau.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Gemeente website http://www.winsum.nl/
Netnummer Tinallinge 0595 (+31595)
Inwoners (gemeente) 13633
Postcode Tinallinge (gemeente) 9954
Wijken & buurten Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Nabij gelegen plaatsen postcode-baflo, adres-borgsweer, omgeving-termunterzijl, postcode-termunterzijl, regio-termunten en woldendorp.

Alle postcodes in Tinallinge

Wil jij weten wat de postcode is van Tinallinge? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9954. Voorts is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Groningen.

Welke netnummer hoort bij Tinallinge?
Het netnummer van Tinallinge is 0595. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0595 (+31595).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Winsum. Het vinden van postcode bij een adres in Tinallinge is heel simpel. Voor een correcte navigatie kan je longitude 53.353056398629 & latitude 6.5524306189796 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Tinallinge
In en rondom Winsum gegeven zich bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Ook kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer in Tinallinge naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Tinallinge?
Dichtbij deze regio liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.