Postcode zoeken Den Andel

Den Andel ligt in de gemeente Winsum, en ligt in de provincie Groningen. Om te bellen gebruik je het netnummer 0595. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 13633. De hoofd-postcode van Den Andel is 9956. Op deze pagina zoek je moeiteloos elke postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna bekijk je belangrijke infoover Den Andel. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9956), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld YO of wellicht OH. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Zodoende detecteer je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld van Dam uit de gemeente Winsum. Of vind een Spar of een Gezel zeevisvaart of Handels-organisatie.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Website Gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Den Andel 0595 (+31595)
Aantal inwoners (gemeente) 13633
Postcode Den Andel (gemeente) 9956
Belangrijke wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-rasquert, adres-tinallinge, omgeving-baflo, postcode-baflo, regio-borgsweer en termunterzijl.

Alle postcodes in Den Andel

Nieuwsgierig naar een postcode in Den Andel? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9956. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder check je belangrijke vragen met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Groningen.

Is er ook een netnummer in Den Andel?
Het netnummer van Den Andel is 0595. Deze telefooncode moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0595 (+31595).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Winsum. Het achterhalen van postcode bij een adres in Den Andel is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt kan jij longitude 53.39851566206 & latitude 6.5082491713274 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Den Andel
In de streek Winsum gegeven zich inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer in Den Andel naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Den Andel?
Vlakbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.