Postcode zoeken Rasquert

Rasquert vinden we terug in de gemeente Winsum, en de provincie Groningen. Het netnummer van deze plaats is 0595. Het aantal inwoners bedraagt 13633. De hoofd-postcode van Rasquert is 9955. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel de postcode in kwestie. Begin met een familienaam of huisnummer. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand ontdek je bruikbare data over Rasquert. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (9955), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn GD of juist UI. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende detecteer je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. van den Brink woonachtig in Winsum. Op zoek een Subway of een Tandprotheticus of Webdesigner.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Website van de gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Rasquert 0595 (+31595)
Inwonersaantal van gemeente 13633
Postcode Rasquert (gemeente) 9955
Buurtschappen en wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Nabij gelegen plaatsen postcode-tinallinge, adres-baflo, omgeving-borgsweer, postcode-borgsweer, regio-termunterzijl en termunten.

Alle postcodes in Rasquert

Wil jij weten wat de postcode is van Rasquert? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9955. Bovendien verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen

Onderstaand tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Groningen.

Is er ook een netnummer in Rasquert?
Het netnummer van Rasquert is 0595. Deze telefooncode moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0595 (+31595).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Winsum. Het achterhalen van postcode bij een adres in Rasquert kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 53.369493796431 plus latitude 6.529518590784 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Rasquert
In en rondom Winsum verblijven inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan het zoekscript bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Rasquert naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Rasquert?
Om en nabij deze streek begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.