Postcode zoeken Ezinge

Ezinge ligt in de gemeente Winsum, en ligt in de provincie Groningen. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0594. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 13633. De eerste postcode van Ezinge is 9891. Via onze postcode zoeker vind je eenvoudig de postcode in kwestie. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je praktische gegevens die betrekking hebben op Ezinge. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Start met de postcode (9891), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn WP of NN. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer (als die bekend is). Zodoende vind je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Check: zoek nog krachtiger en zoek ook op achternaam. Bijv. Wolters die woont in Winsum. Of winkels als Jan Linders en een Psychotherapeut of Interieurarchitect.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Website Gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Ezinge 0594 (+31594)
Inwoners (gemeente) 13633
Postcode Ezinge (gemeente) 9891
Buurtschappen en wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Nabij gelegen plaatsen postcode-saaksum, adres-lauwerzijl, omgeving-niehove, postcode-niehove, regio-oldehove en zuurdijk.

Alle postcodes in Ezinge

Zoek jij een postcode in Ezinge? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9891. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de data die je hier vindt kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Groningen.

Hoe werkt het netnummer van Ezinge?
Het netnummer van Ezinge is 0594. Deze telefooncode moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0594 (+31594).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Winsum. Het achterhalen van postcode bij een adres in Ezinge doe je zonder moeite. Wanneer je de navigatie instelt moet jij longitude 53.299325642885 plus latitude 6.4407592183047 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Ezinge
In de buurt van Winsum bestaan inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Ook kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Ezinge naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Ezinge?
Naast deze regio liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.