Postcode zoeken gemeente Weststellingwerf

Weststellingwerf is een plaats in de gemeente Weststellingwerf, en ligt in de provincie Friesland. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0561. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25520. De eerste postcode van Weststellingwerf is 8389. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je razendsnel een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina tref je bruikbare infodie gerelateerd zijn aan Weststellingwerf. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Voer de postcode in (8389), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn GI of wellicht TF. Vergeet niet het huisnummer. Op die manier achterhaal je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Tip: zoek meer concreet en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld Prins uit Weststellingwerf. Of bedrijven als Domino’s of een Personal Coach of Fotograaf.

Provincie Friesland
Gemeente Weststellingwerf
Informatie website gemeente https://www.weststellingwerf.nl/
Netnummer Weststellingwerf 0561 (+31561)
Aantal inwoners in de gemeente 25520
Postcode Weststellingwerf (gemeente) 8389
Populaire wijken Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde
Nabij gelegen plaatsen postcode-Westland, adres-Westerwolde, omgeving-Westervoort, gemeente-Westerveld, West Maas en Waal en postcodes-Werkendam.

Alle postcodes in Weststellingwerf

Nieuwsgierig naar een postcode in Weststellingwerf? De plaats kent de volgende postcode(s): 8389. Tevens zijn er verschillende wijken: Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de gegevens welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Friesland.

Wat is het netnummer van Weststellingwerf?
Het netnummer van Weststellingwerf is 0561. Deze nummercombinatie wordt gebruikt om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 0561 (+31561).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Weststellingwerf. Het vinden van postcode bij een adres in Weststellingwerf is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet jij longitude 52.917483597406 en latitude 6.1518627510941 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Weststellingwerf
In en rondom Weststellingwerf leven bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Weststellingwerf naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Weststellingwerf?
Om en nabij deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.
Alle plaatsen in deze gemeente