Postcode zoeken gemeente Westerveld

Westerveld hoort bij de gemeente Westerveld, gelegen in Drenthe. De telefoonnummers beginnen hier met 0521. Het aantal inwoners bedraagt 18940. De 4-letterpostcode van Westerveld is 8437. Via onze postcode zoeker achterhaal je moeiteloos de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder vind je praktische data die te maken hebben met Westerveld. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Voer de postcode in (8437), en maak dit af met de corresponderende letters. Bijvoorbeeld PU of juist UF. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Zo ontrafel je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maar een zoekopdracht nog completer door een naam in te vullen. Dit kan zijn van der Pol afkomstig uit de gemeente Westerveld. Of check het adres van Pearle of een Apothekersassistent of Marktonderzoeker.

Provincie Drenthe
Gemeente Westerveld
Website Gemeente http://www.gemeentewesterveld.nl/
Netnummer Westerveld 0521 (+31521)
Inwoners (gemeente) 18940
Postcode Westerveld (gemeente) 8437
Buurten en wijken Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord
Plaatsen in de buurt postcode-West Maas en Waal, adres-Werkendam, omgeving-Weesp, gemeente-Weert, Waterland en postcodes-Wassenaar.

Alle postcodes in Westerveld

Wat is de postcode in Westerveld? De database toont de volgende postcode(s): 8437. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met enkel een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de getoonde info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Drenthe.

Wat is het netnummer van Westerveld?
Het netnummer van Westerveld is 0521. Deze telefooncode moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0521 (+31521).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Westerveld. Het achterhalen van postcode bij een adres in Westerveld is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 52.921284961257 en latitude 6.2521793997931 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Westerveld
In en rondom Westerveld wonen bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Mogelijk kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer uit Westerveld past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Westerveld?
Vlakbij deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.
Alle plaatsen in deze gemeente