Postcode zoeken gemeente Waterland

Waterland is een plaats in de gemeente Waterland, gelegen in Noord-Holland. Het netnummer van deze plaats is 020. Het aantal inwoners bedraagt 17304. De postcode van Waterland is 1153. Via onze postcode zoeker ontdek je zonder problemen iedere postcode. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Verderop ontdek je handige info over Waterland. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (1153), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Je kunt denken aan WX of misschien FK. Vergeet niet het huisnr. Via deze weg tref je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Tip: zoek nog krachtiger en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld Boer uit de gemeente Waterland. Op zoek een Scapiono en een Apotheker of Fiscalist.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Waterland
Website Gemeente http://www.waterland.nl/
Netnummer Waterland 020 (+3120)
Inwonertal gemeente 17304
Postcode Waterland (gemeente) 1153
Buurtschappen en wijken Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang
Omliggende plaatsen postcode-Wassenaar, adres-Wageningen, omgeving-Waddinxveen, gemeente-Waalwijk, Waalre en postcodes-Waadhoeke.

Alle postcodes in Waterland

Zoek jij een postcode in Waterland? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 1153. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de info die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Noord-Holland.

Wat is het netnummer van Waterland?
Het netnummer van Waterland is 020. Deze nummercombinatie is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 020 (+3120).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Waterland. Het speuren naar postcode bij een adres in Waterland is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 52.43274202633 plus latitude 5.0293221208062 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Waterland
In de buurt van Waterland bestaan inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan onze tool er achter komen welk huisnummer uit Waterland matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Waterland?
In en rondom deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang.
Alle plaatsen in deze gemeente