Postcode zoeken gemeente Waalre

Waalre vinden we terug in de gemeente Waalre, gelegen in Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 040. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 17023. De 4-letterpostcode van Waalre is 5580. Op deze pagina raadpleeg je moeiteloos de postcode in kwestie. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Om te beginnen kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je bruikbare informatie die te maken hebben met Waalre. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5580), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn YL of mogelijk HC. Vul het aan met het straatnummer. Zo detecteer je zonder moeite een adres bij een postcode. Tip: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld van der Veen die woont in Waalre. Of check het adres van Aldi of een Machinist binnenvaart of Communicatieadviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Waalre
Informatie website gemeente http://www.waalre.nl/
Netnummer Waalre 040 (+3140)
Aantal inwoners in de gemeente 17023
Postcode Waalre (gemeente) 5580, 5581, 5582, 5583
Belangrijke wijken Waalre
Omliggende plaatsen postcode-Waadhoeke, adres-Vught, omgeving-Voorst, gemeente-Voorschoten, Voerendaal en postcodes-Vlissingen.

Alle postcodes in Waalre

Wat is de postcode in Waalre? De plaats kent de volgende postcode(s): 5580, 5581, 5582, 5583. Tevens is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Waalre. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Bedenk wel: de info die je hier kunt bekijken is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Waalre?
Het netnummer van Waalre is 040. Deze telefooncode is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 040 (+3140).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Waalre. Het achterhalen van postcode bij een adres in Waalre is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan jij longitude 51.384570243193 (en) latitude 5.4345906683669 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Waalre
In en rondom Waalre wonen bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan je via deze site er achter komen of er een huisnummer in Waalre matched met de gegevens.

Welke buurt of wijk ligt in Waalre?
Om en nabij deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Je kunt denken aan o.a. Waalre.