Postcode zoeken Adorp

Adorp is een plaats in de gemeente Winsum, provincie Groningen. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 050. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 13633. De eerste postcode van Adorp is 9774. Met onze zoekmachine ontdek je zonder problemen de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand ontdek je praktische informatie die betrekking hebben op Adorp. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9774), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn YK of juist UN. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende ontrafel je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog beter door een naam in te vullen. Dit kan zijn de Leeuw woonachtig in Winsum. Of vind een Pearle of bijv. een Digitale Fotografie of Consultant re-location.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Website van de gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Adorp 050 (+3150)
Inwonersaantal van gemeente 13633
Postcode Adorp (gemeente) 9774
Populaire wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Plaatsen in de buurt postcode-wetsinge, adres-sauwerd, omgeving-eelderwolde, postcode-eelderwolde, regio-paterswolde en eelde.

Alle postcodes in Adorp

Wat is de postcode in Adorp? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9774. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Goed om te weten: de informatie welke je raadpleegt op deze site kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Groningen.

Hoe werkt het netnummer van Adorp?
Het netnummer van Adorp is 050. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Winsum. Het achterhalen van postcode bij een adres in Adorp is heel simpel. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 53.276657619315 en latitude 6.5287412711407 toepassen.

Kan ik omgekeerd zoeken in Adorp
In de omgeving van Winsum leven bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan onze tool achterhalen welk huisnummer in Adorp past bij deze inwoner.

Welke wijken vind je in Adorp?
Om en nabij deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.