Postcode zoeken Sauwerd

Sauwerd vinden we terug in de gemeente Winsum, gelegen in Groningen. Het kengetal is 050. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 13633. De 4-letterpostcode van Sauwerd is 9771. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je eenvoudig een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Daarvoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder bekijk je handige infodie gerelateerd zijn aan Sauwerd. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (9771), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan QP of PW. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer (als die bekend is). Op die manier vind je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: zoek nog beter en voeg ook een naam toe. Bijv. Jacobs die woont in Winsum. Of vind een Only of bijv. een Medisch Secretaresse of Belastingadvieskantoor.

Provincie Groningen
Gemeente Winsum
Online portaal gemeente http://www.winsum.nl/
Netnummer Sauwerd 050 (+3150)
Inwonersaantal van gemeente 13633
Postcode Sauwerd (gemeente) 9771
Populaire wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Dorpen en steden in de buurt postcode-eelderwolde, adres-paterswolde, omgeving-eelde, postcode-eelde, regio-glimmen en onnen.

Alle postcodes in Sauwerd

Nieuwsgierig naar een postcode in Sauwerd? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9771. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de data welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegebieden van Groningen.

Welke netnummer is van Sauwerd?
Het netnummer van Sauwerd is 050. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Winsum. Het checken van postcode bij een adres in Sauwerd kan moeiteloos. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 53.294586203986 & latitude 6.5268872305369 hanteren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Sauwerd
In de buurt van Winsum verblijven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Ook kan onze tool bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Sauwerd past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Sauwerd?
Dichtbij dit oord zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.